Уред за приготвяне на храна на пара Nuvita 1965 Pappasana Vapor Combo 2 - качество, гаранция и стил от колички.нет (Nuvita)

Производител : Nuvita

Код на продукта : 1965

Наличност : В наличност

Цена: 169.00лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Електроуреди (Уред за приготвяне на храна на пара Nuvita 1965 Pappasana Vapor Combo 2) (Nuvita) качество, гаранция и стил от колички.нет

Уред за приготвяне на храна на пара Nuvita 1965 Pappasana Vapor Combo 2

Уред за приготвяне на детски храни Nuvita 1965 Pappasana Vapor Combo 2 с елегантен дизайн и множество функции - Готвене на пара, смилане и обработка на храната до желаната консистенция, размразяване, притопляне на предварително приготвена храна и затопляне на твърди храни, бутилки и бурканчета. Светещ цифров дисплей предоставя лесен достъп до желания тип програма и определяне желаното време за готвене според вида храна, чрез таймер до 30 минути.
Всеки процес може да се управлява самостоятелно или можете да използвате функцията "готвене на пара и пасиране" за да се получи автоматично гладка кремообразна смес за хранене на бебе. Спестете време с помощта на "готвене на пара и пасиране", добавете съставки и натиснете бутона, за да получите бебешко пюре автоматично.
Подходящ за всички видове храни. Ръководство на потребителя съдържа примерни времена за приготвяне на повечето основни хранителни продукти.
Не е необходимо да използвате задушени храни, роботът ще направи това за вас, чрез сваляне на ножа. По време на варенето на пара ножът стои в горна позиция. Когато храната е готова, той автоматично се спуска надолу.
Лесно почистване благодарение на подвижни компоненти.
Единственият уред за готвене с достъп до контейнера за вода за лесено почистване от котлен камък.
Без съдържание на BPA (бисфенол А)
5 в 1 уред за готвене PAPPASANA VAPOR COMBO 2 от NUVITA ще Ви помогне в подготовката на всички необходими хранения на бебето през целия ден.
Готвенето на пара Ви позволява да подготвите храната естествено, запазвайки хранителните вещества, така необходими за растежа и запазването неподправени вкусове.

Тегло: 2 килограма

Гаранция: 2 години