Уред за приготвяне на храна на пара Nuvita 1965 Pappasana Vapor Combo 2, качество, гаранция и стил от колички.нет (Nuvita)

Производител : Nuvita

Код на продукта : 1965

Наличност : В наличност

Цена: 169.00лв.
Количество:


Направете бърза поръчка на продукта за 15 сек.

Попълнете данните и поръчайте, ние ще Ви се обадим. 

* Телефон:

* Имейл:

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Електроуреди (Уред за приготвяне на храна на пара Nuvita 1965 Pappasana Vapor Combo 2) Nuvita качество, гаранция и стил от колички.нет

Уред за приготвяне на храна на пара Nuvita 1965 Pappasana Vapor Combo 2

Уред за приготвяне на детски храни Nuvita 1965 Pappasana Vapor Combo 2 с елегантен дизайн и множество функции - Готвене на пара, смилане и обработка на храната до желаната консистенция, размразяване, притопляне на предварително приготвена храна и затопляне на твърди храни, бутилки и бурканчета. Светещ цифров дисплей предоставя лесен достъп до желания тип програма и определяне желаното време за готвене според вида храна, чрез таймер до 30 минути.
Всеки процес може да се управлява самостоятелно или можете да използвате функцията "готвене на пара и пасиране" за да се получи автоматично гладка кремообразна смес за хранене на бебе. Спестете време с помощта на "готвене на пара и пасиране", добавете съставки и натиснете бутона, за да получите бебешко пюре автоматично.
Подходящ за всички видове храни. Ръководство на потребителя съдържа примерни времена за приготвяне на повечето основни хранителни продукти.
Не е необходимо да използвате задушени храни, роботът ще направи това за вас, чрез сваляне на ножа. По време на варенето на пара ножът стои в горна позиция. Когато храната е готова, той автоматично се спуска надолу.
Лесно почистване благодарение на подвижни компоненти.
Единственият уред за готвене с достъп до контейнера за вода за лесено почистване от котлен камък.
Без съдържание на BPA (бисфенол А)
5 в 1 уред за готвене PAPPASANA VAPOR COMBO 2 от NUVITA ще Ви помогне в подготовката на всички необходими хранения на бебето през целия ден.
Готвенето на пара Ви позволява да подготвите храната естествено, запазвайки хранителните вещества, така необходими за растежа и запазването неподправени вкусове.

Тегло: 2 килограма

Гаранция: 2 години