Tutis - колички Zippy Pia 2016 2 в 1 сиво зелено цвят 357 - качество, гаранция и стил от колички.нет (Tutis)

Производител : Tutis

Код на продукта : Zippy Pia

Наличност : В наличност

Цена: 999.00лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Столче за кола:

Детски Колички 2 в 1 (Tutis - колички Zippy Pia 2016 2 в 1 сиво зелено цвят 357) (Tutis) качество, гаранция и стил от колички.нет

Tutis - колички Zippy Pia 2016 2 в 1 сиво зелено цвят 357

Количка Зипи Пиа с вътрешни тъкани произведени с нанотехнологията SILVER PLUS – йонизирана със сребро тъкан, която се почиства по-лесно и не позволява развитието на бактерии. 
Kоличките Tutis Zippy са известни с изключителен комфорт, здравина, лекота и фунционалност. Изполването на модерни материали позволява намаляване на теглото на количката, а иновативните технически решения спомагат за лесното и сгъване и транспортиране. Специално внимание е отделено на комфорта и уюта на бебето – просторните кошчета са изработени от висококачествени материали, които се грижат бебето в количката да е предпазено от влиянието на външната среда. Удобството на майката също е приоритет на количките Tutis Zippy - регулираща се подплатена дръжка, голяма кошницата за покупки, страхотна раница за аксесоари. Олекотеното алуминиево шаси се отличава с нов дизай и издържливост. Предните колела на количката се завъртат на 360 градуса, което позволява лесна смяна на посоката на движение и преминаването дори през тесни места. Регулируемата система с пружинни амортисъори и надуваемите гуми обезпечават плавния и мек ход на количката по всякакви повърхности.

Новата PIA е максимално доближена до природата. Новите цветове от небесно синьо до зелен мъх са ненатрапчиви и непретенциозни.

Кошът за новородено е изключително просторен (87x39см), a вентилационните отвори, разположени в дъното на коша, способстват за естествената циркулация на въздуха в коша за новородено. Големият сенник се регулира безшумно, а топлото покривало за крака гарантира уют през студените месеци. В областта на главичката има механизъм за регулиране на наклона.

В летния кош на количката Tutis Zippy PIA детето ще се чувства комфортно и безопасно. Кошът е просторен с ширина от 40 см и височина 58 см до върха на сенника. В хоризонтално положение дължината на коша е 95 см. Удобните подложки са изработени от дишаща материя, която намалява запотяването. Летният кош осигурява на бебето по-висока позиция на седене, където то вдишва значително по-малко прах и твърди частици. Другите предимства на високата позиция на летния кош са, че родителите не трябва да се навеждат, за да извадят детето от коша, а любопитните малчугани могат по-лесно да изучават света. Кошът може да се монтира по посока или обратно на движението. Регулируемият ъгъл на облегалката позволява да се избере оптималното положение за възрастта на детето. 5-точковият предпазен колан с меки подложки ще предотврати изпадане на детето, без да ограничени движението му.

Технически характеристики:
Здрава и надеждна конструкция
Лека алуминиева рамка
Регулираща се на височина дръжка
Надуваеми колела
Въртящи се предни колела със заключване
Просторен кош за новородено
Вентилирано дъно
Голям, безшумен сенник
Летният кош може да се поставя в 2-положения (по посока и обратно на движението)
Регулируем ъгъл на облегалката (до хоризонтално)
Регулираща се подложка за краката
5-точков предпазен колан с меки подложки
Мека вложка с прорези за колани
3 топли покривала за крака – за всеки кош
Покрит кош за пазаруване с цип
Дъждобран, Комарник, Чанта за аксесоари

Размери:
Вътрешен размер на коша за новородено: 87 см х 39 см х 20 см (Д х Ш х В);
Вътрешен размер на летния кош: 95 см х 40 см (Д х Ш);
Вътрешен размер на кошчето за кола: 74 см х 32 см (Д х Ш);
Размери сгъната количка : 38 см х 60 см 89 см ( Д х Ш х В);

Тегло:
Кош за новородено: 4,55 кг
Кош за новородено + шаси: 13,2 кг
Летен кош: 4,85 кг
Летен кош + шаси: 14,35 кг
Шаси: 9,5 кг
Кошче за кола: 3 кг

Комплектация:
Шаси
Кош за новородено + топло покривало за крачета
Летен кош + топло покривало за крачета
Чанта за аксесоари
Дъждобран
Вграден комарник в коша за новородено
Покрит кош за пазаруване с цип

24 месеца гаранция