TOFFEE - Интерактивно пони Тофи на Български език Giochi Preziosi - качество, гаранция и стил от колички.нет (Giochi Preziosi)

Производител : Giochi Preziosi

Код на продукта : Toffee

Наличност : В наличност

Цена: 174.99лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Играчки Felyx Toys (TOFFEE - Интерактивно пони Тофи на Български език Giochi Preziosi) (Giochi Preziosi) качество, гаранция и стил от колички.нет

TOFFEE - Интерактивно пони Тофи на Български език Giochi Preziosi

Сега можете да сбъднете мечтата на всяко едно дете да има свое собствено пони - Тофи. Интерактивното пони Тофи ще бъде винаги до Вашето дете и то ще може да се грижи за него сякаш е истинско.
Понито Тофи може да казва само от какво има нужда и детето да се забавлява с него.
Функции:
Аз съм буден! -Тофи е готов да си играе с теб. Той примигва с очи, люлее главата си и те вика!
Гладен съм! - Когато Тофи те вика, мига с очи и поклаща глава. Той може да е гладен. Дай му неговото морковче и ще видиш как движи муцуната си, за да го изяде! (Дръж моркова в средата на муцуната му, в центъра на напречния шев, за няколко секунди. Когато Тофи е изял достатъчно от морковчето, той ще ти благодари, като поклати глава, и ще изцвили щастливо. Ако Тофи не иска моркова, той ще се ядоса и ще сумти.
Среши гривата ми! - Тофи обича да го гушкат и да го решат! Среши гривата на гърба му с неговата четка. Той ще ти благодари, като движи главата, очите и ушите си.
Страхувам се !(Изплашен съм!) - Ако Тофи чуе силен шум, той ще се изплаши, ще изцвили, ще затвори очи и ушите му ще затреперят. За да го успокоиш, опитай се да му дадеш морковчето или да срешеш козината на гърба му.
Скучно ми е. Искам да си играя с теб! - Ако Тофи те вика, а ти не започваш да си играеш с него, той се отегчава и примигва с очи. Той ще заспи!
Аз ще спя! - Ако не си играеш с Тофи, той ще заспи, ще затвори очи и ще започне да диша леко.
Тофи може да прави само по едно действие наведнъж. Не се опитвай да го накараш да прави нещо ново, докато все още не е свършил предишното действие.
Батерии:
4 бр. 1,5 АА/ LR6 алкални батерии (не са включени в комплекта);
Подходящ за деца над 3 години