Стол за кола Recaro 2017 Optiafix от 9 до 18 кг с Isofix цвят Xenon Blue, качество, гаранция и стил от колички.нет (Recaro)

Производител : Recaro

Код на продукта : 6137.21504.66

Наличност : В наличност

Цена: 600.00лв.
Количество:


Направете бърза поръчка на продукта за 15 сек.

Попълнете данните и поръчайте, ние ще Ви се обадим. 

* Телефон:

* Имейл:

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Столчета за кола Recaro (Стол за кола Recaro 2017 Optiafix от 9 до 18 кг с Isofix цвят Xenon Blue) Recaro качество, гаранция и стил от колички.нет

Стол за кола Recaro 2017 Optiafix от 9 до 18 кг с Isofix цвят Xenon Blue

Стол за кола RECARO OPTIAFIX е с впечатляващ стилен дизайн и гарантира безопасността на детето по време на път. Предназначен е за деца с тегло от 9 до 18 кг, приблизително до 4 години. Вградената ISOFIX система се монтира лесно и сигурно в автомобила, светлинна индикация известява правилния монтаж. Сгъваеми странични "крила" осигуряват максимална защита при страничен удар. Системата за сигурност HERO предотвратява хлъзгането и усукването на 5-точковите предпазни колани и улеснява закопчаването им. Специалната пяна, от която е изработена седалката се адаптира перфектно към формата на тялото и осигурява нужната поддръжка, а вградена възглавничка осигурява повече стабилност и комфорт (група I). Наклонът на седалката и облегалката за главата се регулират лесно с едно движение в различни позиции.