Smart Trike Детска триколка 4 в 1 Recliner черна - качество, гаранция и стил от колички.нет (Smart Trike)

Производител : Smart Trike

Код на продукта : 011031

Наличност : В наличност

Цена: 179.00лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Велосипеди, Триколки (Smart Trike Детска триколка 4 в 1 Recliner черна) (Smart Trike) качество, гаранция и стил от колички.нет

Smart Trike Детска триколка 4 в 1 Recliner черна

Уникалната 4 в 1 Smart trike триколка с регулируема облегалка, безопасна за бебета от 6 месеца. Тя осигурява на детето безопасно и комфортно пътуване. Регулируемата седалка е оборудвана с легнало положение, за да позволи на бебето по време на разходката да поспи.

Предната голяма поставка за крачета с удължение дава възможност на детео спокойно да опусне крачетата си без те да провисват надолу.

Барът с играчки инсталиран на кормилото ще забавлява детето в първият етап на използването на детската триколка докато детето е още малко

Колелата на триколката са с голямо и дебело гумено покритие за да може триколката плавно да минава през всякакви терени без да друса на детето

Y– образните колани, с подплънки за раменете и предпазна рамка подсигуряват детето, докато Вие управлявате триколката чрез телескопичната дръжка. Седалката осигурява опора за гърба, удобно текстилно покривало, а подвижния навес предпазва детето от слънцето.

Освободете съединителя, за да осигурите свободен контрол за малкия шофьор или го включете, за да направлявате триколката.

Сгъваемите степенки осигуряват удобна поддръжка за малките пътници. По-късно детето Ви ще се приспособи към педалите, които са с грапава повърхност, предотвратяваща подхлъзване.

Триколката е с изцяло метална конструкция, което я прави изключително стабилна и със специални гуми за по-меко придвижване. Кошчето в задната част на триколката осигурява място за съхранение.

Детското колело триколка Смарт Трайк Реклайнер може да се използва в 4 различни етапа:

Етап 1 - за деца над 6 месеца

Това е първият етап от използването на триколката. През това време на използване детето седи спокойно в меката и уютна седалка, а крачетата му са разположени на високата поставка за крачета. Родителят управлява триколката чрез дръжката, която кара предното колело да завива.

Етап 2 - за деца над 10 месеца

Крачетата на детето вече разположени на сгъваемата подложка за крачета. Детето е по-изправено може да играе с играчките на кормилото

Етап 3 - за деца над 15 месеца

Седалката е преобразувана в изправено положение. Бебето е захванато с обезопасителният колан, а родителят все още управлява триколката чрез дръжката. Крачетата на детето могат да бъдат разположени или на поставката или директно на педалите ако вече ги достига. Сенника предпазва детето от слънцето, а детето може да стигне любимите играчки, който са поставени в багажника на триколката.

Етап 4 - за деца над 24 месеца

Дръжката за родителският контрол е отстранена, а сенникът може да бъде премахнат или да бъде оставен по желание на детето. Колелото вече се е превърнало в една класическа триколка и детето само върти педалите и се радва на първото си истинско колело, което кара aбсолютно само.


Комплектът включва: триколка, чантичка, сенник, степенка, предпазен борд, кош.