Детска триколка Smar Trike Recliner 5 в 1 Infinity синя - качество, гаранция и стил от колички.нет (Smart Trike)

Производител : Smart Trike

Код на продукта : 011060

Наличност : В наличност

Цена: 299.00лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Триколки (Детска триколка Smar Trike Recliner 5 в 1 Infinity синя) (Smart Trike) качество, гаранция и стил от колички.нет

Детска триколка Smar Trike Recliner 5 в 1 Infinity синя

Триколка СмарТрайк Инфинити 5 в 1 в която детето ще може да си почива и да спи, подплатена седалка с 3 точкова каишка за безопасност, удобна облегалка която може да се наклони назад, ударопоглъщащи гумени колела 
Tриколката е разработена със специална патентована "Touch Steering" технология, за по-лесно управление 
Предното колело се завърта на 360° за плавно и лесно маневриране

Eтап 1: Регулируема, накланяща се седалка предлага високо ниво на комфорт и подвижност, за спокоен сън на Вашето дете и разглобяема въртяща се дръжка за родителски контрол.

Етап 2: На 10-месечна възраст бебето е настанено удобно на седалката с високата подплатена облегалка. Тук родителят има пълен контрол върху триколката.

Етап 3: Когато бебето достигне възраст от 18 месеца може да премахнете сенника, но въртящата дръжка все още запазва контрола на триколката в ръцете на родителя. Детето ви ще може същевременно да опознава света около себе си, да развива чувството за баланс и двигателните си умения.

Eтап 4: След като детето ви навърши 24 месеца, сгънете опората за крачетата и го оставете да се научи само да върти педалите.

Eтап 5: След 30-я месец, премахнете дръжката за родителски контрол и оставете детето да управлява триколката самостоятелно.