Детска лятна количка Sunny Beige - качество, гаранция и стил от колички.нет (Moni)

Производител : Moni

Код на продукта : Sunny

Наличност : В наличност

Цена: 150.00лв.
Количество:


Направете бърза поръчка на продукта за 15 сек.

Попълнете данните и поръчайте, ние ще Ви се обадим. 

* Телефон:

* Имейл:

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Летни колички (Детска лятна количка Sunny Beige) (Moni) качество, гаранция и стил от колички.нет

Детска лятна количка Sunny Beige

Бебешка лятна количка Съни, предназначена за деца от 6 до 36 месеца, с тегло до 15 кг., изработена с алуминиева рама и тапицерия от висококачествен плътен ленен плат. Предните колела са въртящи се на 360° и с възможност за застопоряване, за осигуряване на максимален комфорт по време на движение, а задните са с едноточкова спирачка за едновременна фиксация и на двете колела. Количката е с 5-точков предпазен колан за по-голяма безопасност на Вашето бебе.
Дръжките на количка Sunny са облицовани с висококачествена еко кожа, както и сваляемият предпазен борд и подложката за крачета, за по-лесно почистване.
Гръбчето на седалката предлага 5 степени за изправено/полулегнало положение, а поставката за крачета също може да се регулира до няколко степени.
Тази лесно и бързо сгъваема количка е с кошче за багаж, с товаримост до 2 кг., както и с пришит допълнителен джоб на сенника на количката, с цел улеснение на родителя.
Сенникът е с тристепенна регулация, с опция за напълното му сваляне, като на него има и пришито прозорче, през което майката спокойно може да наблюдава детето.

Размери - 98 x 30 x 36 см.
Тегло - 8 кг.