Cybex 2015 - столче за кола Solution X-2Fix 15-36 кг. Pure Black - качество, гаранция и стил от колички.нет (Cybex)

Производител : Cybex

Код на продукта : Solution X-2Fix

Наличност : В наличност

Цена: 369.00лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Столче за кола (Cybex 2015 - столче за кола Solution X-2Fix 15-36 кг. Pure Black) (Cybex) качество, гаранция и стил от колички.нет

Cybex 2015 - столче за кола Solution X-2Fix 15-36 кг. Pure Black

Благодарение на иновативната система за безопасност столчето за кола Solution X2-Fix получи най-високата оценка издавана някога от the European child safety test in Group 2/3 (6/2011). Заради оптимизираната линейна защита от страничен удар, столчето за кола постигна изключителни резултати при изпитвания с изпълнение на страничен удар. На Solution X2-Fix бе присъдена престижната награда за качество и препоръка "Best Buy" от британската потребителска организация WHICH

  - Патентована облегалка за главата с три позиции.
3 степенната позиция за полулегнала облегалка хитро предпазва главата на детето от падане напред, докато спи.
Патентована 3 степенната позиция за полулегнала облегалка гарантира оптимална защита в случай на страничен удар. Тази революционна технология за безопасно измества баланса точка на главата на детето леко назад и я предпазва от падане напред, когато детето спи. В случай на страничен удар сблъсък, чувствителна главата на детето остава в рамките на защитната зона на седалката, като се гарантира оптимална защита. Освен това, нашата патентована 3-та позиция облегалката предлага по-удобно легнало положение за сигурно и спокойно пътуване.

  - Оптимизирана система за линейна защита от страничен удар (L.S.P. System Plus)
Оптимизираната линейна защита срещу страничен удар (LSP System Plus) поглъща енергията на удара в много ранен етап.
Силата на страничният удар се абсорбира в линейна поредица от реакции чрез използването на защитни странични възглавници, заедно с протекторите за рамената и главата. В същото време, кинетичната енергия , причинена от удара се абсорбира в много ранен стадий и главата на детето остава на безопасно място.

  - 11 степени за регулиране на височината.

  - ISOFIX система за повече стабилност и сигурност.
ISOFIX Connect System предлага повишаване на безопасността и стабилността с едно движение
Монтирането на столчето в автомобила става лесно. Конекторите лесно могат да бъдат сгънати, така, че седалката е съвместима и с автомобили, които не са оборудвани с ISOFIX.

Най-важният елемент в концепцията за безопасност на Solution серия е патентованата облегалка на Cybex. Умело предпазва главата на детето от падане напред, дори когато спи. Столчето за кола може да се похвали с допълнителни странични протектори, които са подобни на страничните въздушни възглавници. Те ефективно усвояват на енергията на сблъсъка при страничен удар. The ISOFIX Connect System допълнително подобрява стабилността и безопасността на столчето. Също така е съвместима с автомобили, които не са оборудвани с ISOFIX.

Дължина / Широчина / Височина: 45 х 55,5 х 66-82 см.
Тегло: 7 кг
ECE R44/04, Група 2/3
Машинно пране при 30 °
Конструирани и проектирани в Германия.