Concord 2017 Стол за кола Ultimax 3 от 0 до 18 кг с Isofix цвят Raven Black - качество, гаранция и стил от колички.нет (Concord)

Производител : Concord

Код на продукта : UML0961

Наличност : В наличност

Цена: 699.00лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Столчета за кола с Isofix (Concord 2017 Стол за кола Ultimax 3 от 0 до 18 кг с Isofix цвят Raven Black) (Concord) качество, гаранция и стил от колички.нет

Concord 2017 Стол за кола Ultimax 3 от 0 до 18 кг с Isofix цвят Raven Black

Concord Стол за кола Ultimax 3 Raven Black за деца от 0 до 4 години и тегло до 18 кг. с  регулируем наклон, Isofix система с допълнително краче и 6 позиции на регулиране във височина на възглавничката. Двете посоки на монтаж Ultimax 3 дава на вашето дете спокойствие,сигурност и комфорт при пътуване. Бебето ви ще се наслаждава на пътуването в ергономична седалка с оптимална защита. Мека и комфортна тапицерия, изработена от дишаща материя. Допълнителните подложки могат да се ползват в зависимост от възрастта на детето. Формата е ергономична и гарантира комфортен път. Столчето може да се монтира както по посока на движението, така и обратно на нея. Монтира се в автомобила с Isofix система с допълнително краче. Поставянето става посредством конектори, които можете да регулирате и от предната седалка.
Столче за кола Ultimax 3 е - група 0+, I, тегло от 0-18 кг, и възраст до 4 години.
Регулиране в 6 позиции на височината на подглавника и 3 позиции за сън, регулираща се независимо от посоката на поставяне.
Сигурността на детето по време на път е от първостепенно значение. Столчето за кола Ultimax 3 е изработена от изключително здрава пластмаса и има иновативна система за защита от страничен удар, както и 5 точков колан за безопасност с допълнителни меки подложки, които се регулират според ръста на детето.