Concord 2017 Стол за кола Reverso Plus от 0 до 23 кг с ISOfix цвят Steel Grey - качество, гаранция и стил от колички.нет (Concord)

Производител : Concord

Код на продукта : REV0984

Наличност : В наличност

Цена: 729.00лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Столчета за кола с Isofix (Concord 2017 Стол за кола Reverso Plus от 0 до 23 кг с ISOfix цвят Steel Grey) (Concord) качество, гаранция и стил от колички.нет

Concord 2017 Стол за кола Reverso Plus от 0 до 23 кг с ISOfix цвят Steel Grey

Столче за автомобил Concord Reverso, подходящо за употреба от раждането до 23кг. и отговаря на най-новият стандарт при детските седалки за автомобил - обратно на посоката на движение i-Size.
Какво означава i-Size?
Най-новата наредба за столчетата за кола от 2013 налага по-строги изисквания по отношение на това колко дълго децата трябва да се возят обратно на посоката на движение. Новите стандарти ще направят возенето на детето обратно на посоката на движение най-малко до 15 месеца, тъй като това е най-безопасно. Наредбата UN R 129 ще замени ECE R 44/04. От 2013 наредбата налага всички нови коли да се произвеждат с ISOfix, защото това е най-безопасният начин за монтаж. Според новата наредба i-Size, столчета за кола ще се монтират само посредством ISOfix без коланите на автомобила.

Характеристики:

Подходящ за употреба от деца с тегло от 1 до 23кг.
Монтаж обратно на посоката на движение посредством ISOfix система.
Отговарящ на най-новата наредба i-Size: ръст до 105см./ тегло до 23кг./ възраст до 4 години.
Лесен контрол за регулирането на стола от шофьорска позиция.
Мека, изравнителна подложка.
Осигурява максимална защита, с минимално тегло - столът е изключително лек, само 9.9кг (без меката подложка).
Лесен и бърз монтаж.
Отвори, които позволяват оптимална циркулация на въздуха.
Индикатори, които осигуряват правилен монтаж - червен и зелен индикатор.
Комфортна поставка за крачетата, с автоматично регулиране към седалката на автомобила

Concord Reverso впечетлява със своя широк спектър от възможности. Благодарение на отделната вътрешна изравнителна, мека подложка, столчето осигурява комфорт за новородени бебета до 4 месеца. След това подложката се отстранява, и тогава столчето е подходящо за деца с максимален ръст до 105см.

Въртящите колела на стола, позволяват регулирането на наклона на седалката, регулиране на височината на опорния крак към пода, и регулиране на височината на подглавника. Регулирането на столчето, може да става бързо и лесно от шофьорската седалка. Всички корекции може да се правят от всяка страна, като правилният монтаж на Concord Reverso се осигурява от червени/зелени индикатори, както и ISOfix системата. 
Concord Reverso представлява стол за автомобил от нова генерация в технологиите. 
Алуминиева, лека, кръгова конструкция, с вътрешна многофункционална обвивка, изпълнена изцяло от ударо абсорбиращ материал, който осигурява максимална защита с минимални килограми.