Clementoni - интерактивен Мини Маус говорещ на Български език 64615 - качество, гаранция и стил от колички.нет (Clementoni)

Производител : Clementoni

Код на продукта : 64614

Наличност : Продукта НЕ Е НАЛИЧЕН

Цена: 59.98лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone

Играчки Clementoni (Clementoni - интерактивен Мини Маус говорещ на Български език 64615) (Clementoni) качество, гаранция и стил от колички.нет

Clementoni - интерактивен Мини Маус говорещ на Български език 64615

Всяко дете знае за клубът на Мини и Мики Маус и се забавлява с техните приключения. А сега може да има и своят любим герой до себе си който да говори на Български език.
Играйте и се забавлявайте със сладките Мики и Мини Маус. Научете заедно буквите и цифрите, а когато ви де доспи просто го гушнете.
Натиснете бутоните на ръчичките крачетата или коремчето на Мики Маус и ще чуете различни фрази с оригиналният глас на Мини Маус.
Натискайки бродираните бутони на меката играчка Мини, детето ще се забавлява докато слуша и научава първите си букви, цифри, форми и цветове. Бебето Мики възпроизвежда сладки  и забавни фрази с оригиналния глас на Мини Маус. 
Плюшената играчка Мини Маус е подходящ за деца над 6 месеца.
Играта с него стимулира, визуалните и слухови възприятия, както и координацията очи - ръце.
  
Мики работи с 2бр. батерии ААА, 1.5 V, които са включени в комплекта, с цел демонстрация на продукта. Препоръчваме след разопаковане да смените батериите с нови.