Столче за кола 15 до 36 кг Cybex Solution Q3 Fix Plus 2017 Manhattan Grey - качество, гаранция и стил от колички.нет (Cybex)

Производител : Cybex

Код на продукта : Solution Q3 Plus

Наличност : В наличност

Цена: 549.00лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone
TBI Calculator Paribas Calculator

Столчета за кола с Isofix (Столче за кола 15 до 36 кг Cybex Solution Q3 Fix Plus 2017 Manhattan Grey) (Cybex) качество, гаранция и стил от колички.нет

Столче за кола 15 до 36 кг Cybex Solution Q3 Fix Plus 2017 Manhattan Grey

Столче за кола Cybex Solution /Сайбекс Сълюшън/ Q3 Fix Plus- иновативна комбинация от дългогодишни изследвания за максимално подобряване на сигурността при столчета за кола от Група 2/3, използвайки нови материали и конструктивни решения съчетани с емблематичният дизайн на CYBEX PLATINUM.
Версията Plus получава своя характерен облик чрез изключителен, много здрав плат с диагонална нишка с ефект деним, който осигурява още по-добро вентилиране и комфорт.
Характеристики:
- Подобрена функция СЪН на облегалката за главата.
- Автоматично регулиране на височината и ширината в 11 позиции
- Подобрена линейна защита от страничен удар (L.S.P. System Plus)
- Мека подложка за безопасност.
- ISOFIX система за монтаж
- Система за вентилиране на облегалката и седалката на столчето.

Столчето осигурява най-високото ниво на безопасност и комфорт посредством патентованата, полулегнала облегалката за глава, която не позволява накланяне на главата напред по време на сън, съчетана с оптимизирана линейна защита от страничен удар (LSP System Plus). Новата автоматична настройка на височината и ширината дават възможност за гъвкаво и оптимално изравняване на столчето за кола до размера на детето. Въздушната вентилационна система гарантира комфортна температура дори и в горещите дни.

ПАТЕНТОВАНА ЗАЩИТА НА ГЛАВАТА

Един незаменим елемент на концепцията за безопасност на Solution е 3-позициoнния полулегналият подглавник, благодарение на който главата на детето се накланя назад и предотвратява опасното накланяне напред по време на сън. Главата и шията на детето са защитени при страничен удар, тъй като остават в зона за безопасност на седалката.

АВТОМАТИЧНО РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА И ШИРИНАТА

Повечето деца порастват с 55% в периода от третата до дванадесетата си година и тогава те са достигнали до 89% от височината си. Тези резултати показват, че средно децата порастват с около 60см за периода, през които се ползва столчето за кола. С цел да се осигури възможно най-добрата защита и комфорт за целия срок на ползване, столчето за кола Solution Q3-Fix на CYBEX се отличава с възможност за едновременно настройване на височината и ширината на облегалката. С механизъм, които се регулира с една ръка и 11 възможни нива, височината и ширината се променят едновременно. Седалката може да нарасне до 8 см в ширина и до 20 см височина. По този начин главата и раменете на детето са винаги в зоната на оптимална защита, осигурена от протекторите и то никога не се чувства притеснено, дори към края на периода на ползване.

СИСТЕМА ЗА ВЕНТИЛАЦИЯ НА ВЪЗДУХА
Системата за вентилация на въздуха осигурява комфорт на детето в горещите дни, посредством вентилационни канали, които преминават през облегалката и седалката.
Въздухът може да циркулира през вентилационните отвори в предната част на седалката и под дамаската на облегалката и се насочват далеч от детето с допълнителни отвори в облегалката.

L.S.P. SYSTEM PLUS
Оптимизираният Linear Side-въздействие защита (LSP System Plus) поглъща енергията на удара в много ранен етап. Силата на страничния удар систематично намалява с допълнителните възглавници за безопасност и протекторите на раменете и главата. В същото време кинетичната енергия на тялото се абсорбира в много ранен стадий и главата се насочва активно в сигурна позиция.

ISOFIX СВЪРЗВАНЕ

Монтирането на столчето в автомобила става лесно. Конекторите лесно могат да бъдат сгънати така, че седалката да е съвместима и с автомобили, които не са оборудвани с ISOFIX.

Размери: Д 41,2 см., Ш 52,9- 61,2 см, В 61,9- 81,7 см.

Тегло- 7.6 кг.

Като допълнителен аксесоар може да се закупи летен калъф

Производител Cybex Германия