Селфи стик с микрофон WA Selfie Mic черен - качество, гаранция и стил от колички.нет (Felyx Toys)

Производител : Felyx Toys

Код на продукта : FB577SEL04CFLZ

Наличност : В наличност

Цена: 44.98лв.
Количество:


КУПЕТЕ С 1 КЛИК.

* Телефон:

* Имейл:

kolichki.net нe Ви гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa Вашата пopъчĸa!

Order by phone

Играчки от ТВ реклами (Селфи стик с микрофон WA Selfie Mic черен) (Felyx Toys) качество, гаранция и стил от колички.нет

Селфи стик с микрофон WA Selfie Mic черен

Приготви се за невероятно забавление с Селфи стик и караоке
За да запишеш музикален клип със SelfieMic™, използвай приложението StarMaker и безплатните точки- жетони, които получавате с покупката на своя SelfieMic™. 
Трябва само да следвате лесните стъпки на инструкцията по-долу. 
SelfieMic™ също Ви позволява лесно да записвате музикални клипове, като използвате предната камера на своя мобилен телефон. 
Как да запишете SelfieMic™ клип с приложението StarMaker:
1. Изтеглете приложението StarMaker от “App store” на мобилния си телефон. Приложението е налични за системите iOS и Android.
След като изтеглите приложението, отворете го и опитайте да изпеете една от безплатните песни. 
2. Изберете песен и фонов филтър/ефект. След това натиснете „record” за запис и започнете да пеете. За да запишете гласа си върху песента, уверете се, че сте включили слушалката и пеете на микрофона. За да запишете само видео, без гласа си (lip sync), просто изключете SelfieMic™ от жака за слушалки на телефона си и изпейте песента без глас. За да се запишете като група, изключете SelfieMic™ от жака за слушалки на телефона си и пейте с приятели (ВНИМАНИЕ: качеството на записа ще бъде по-ниско от солово изпълнение със слушалка). 
3. StarMaker ще обработи вашия запис. 
4. В този момент приложението ще Ви попита дали искате да регистрирате безплатен акаунт, който ще Ви даде точки- жетони за достъп до още песни в приложението. Тогава може да следвате стъпките в тази инструкция, за да отключите 1000 допълнителни точки- жетони. Колкото повече песни пеете, толкова повече точки- жетони ще спечелите.
След като запазите записа си, можете да го споделите с приятели, но внимавайте – трябва да сте на 13 или повече години, за да използвате социалните мрежи. 
Можете, също така, да продължите да пеете безплатно, без регистрация. Ако изберете да не се регистрирате, няма да имате възможност да запазвате своите записи и няма да имате достъп до точките - жетони, но ще можете да пеете определени песни безплатно. 
С регистрацията в StarMaker Вашите записи автоматично се настройват като „лични“ за Ваша безопасност (това се вижда с иконата катинарче в долния десен ъгъл на записа), така че само Вие и хората, с които споделите записа си, можете да го видите. Необходимо е родителско съгласие, за да смените настройките за поверителност на „публични“. 
• SelfieMic™ има дизайн, който съответства на повечето модели и размери мобилни телефони, но се уверете, че телефонът ви е захванат здраво в държача преди употреба. Препоръчително е теглото на устройството да е по-малко от 200 гр.
Подходяща за деца над 8 години.
Забележка: SelfieMic™ е съвместим също така с повечето караоке приложения за iOS и Android мобилни устройства.